Delaware Consulting is een jong, wereldwijd consultancy-huis dat geavanceerde oplossingen en diensten biedt aan organisaties die hun concurrentiepositie duurzaam willen versterken. Als vooraanstaande partner van SAP en Microsoft bouwt de groep zijn activiteiten rond drie belangrijke pijlers: operational excellence, business insights en customer experience.

Delaware Consulting telt ruim 1.300 professionals in 24 vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika.

Trouw aan zijn credo ?Combining Strengths, Delivering Solutions?, sluit Delaware Consulting partnerships die zijn klanten een absolute meerwaarde bieden. Door samen met hen een oplossing uit te denken, en die van a tot z uit te werken en te beheren, draagt de onderneming bij tot hun succes.

Die combinatie van een conceptuele, procesmatige aanpak, jarenlange ervaring en uitgebreide technologische knowhow leverde Delaware Consulting al talloze titels op, waaronder die van Gold Certified Microsoft, Gold SAP, Gold Business Objects en OpenText Select Partner.