Algemene gegevens

BDO is actief in de financiële dienstverlening en biedt heel wat uitdagende jobs binnen een jonge, dynamische en open bedrijfscultuur.  Bij BDO kom je terecht in een professionele omgeving waar respect en wederzijds vertrouwen voorop staan. BDO staat voor een gezonde en flexibele werkomgeving en biedt tevens heel wat mogelijkheden om privé- en beroepsleven te combineren.

Website

Jobs.bdo.be

Facts & Figures

Activiteit

BDO is gespecialiseerd in vier domeinen: Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, en Special Advisory Services (Corporate Finance, Management Advisory & Interim Management).

Hoofdkantoor

Zaventem

Aantal personeelsleden

550

Carrière

Getuigenis van een werknemer

BDO geeft je de kans om je persoonlijk en professioneel te ontplooien en je wordt omringd door heel ervaren collega?s die je dagelijks bijstaan en nieuwe zaken bijleren. Bovendien verschilt BDO van de andere ondernemingen in dezelfde sector door het informele karakter en de flexibiliteit. (Arnaud Boes - Supervisor Corporate Finance)

Carrièremogelijkheden

De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers steunt niet enkel op individuele begeleiding maar ook op permanente opleiding. Gedurende hun hele carrière krijgen zowel interne als externe opleidingen bij BDO bijzondere aandacht. Hiervoor werd ?BDO Academy? opgericht.

Gezochte profielen

Net afgestudeerd of reeds enkele jaren werkervaring achter de kiezen? BDO is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een achtergrond in de financiële wereld.

Interesse?

Vul het online applicatieformulier in via jobs.bdo.be