Democo Group – Build to work together

Al aan het dromen over jouw eerste werken? Over die carrière waar je jezelf met veel enthousiasme kan ontwikkelen tot een ware expert? Bij Democo Group krijg je alle kansen! “All experts, stronger together”, daar staan we voor.

We zijn een multidisciplinaire bouwpartner met meer dan 40 jaar ervaring. Naast algemene aanneming zijn we actief in de projectontwikkeling en technieken. Bij Democo Group werken we als één  geëngageerd team aan elk project. Uit die synergie creëren we meerwaarde die het project, de opdrachtgever en onze groep ten goede komen. Zo slagen we erin te ontwikkelen, bouwen, renoveren of af te werken binnen de verwachte tijd, budget en kwaliteit. En we leggen de lat zelfs hoger! Zo bouwen we het fundament voor een lange termijn relatie met onze bouwpartners.                  Ondanks een enorme groei blijven we sterk inzetten op menselijkheid. Dit zowel op vlak van opleidingen en ontwikkelingen als op vlak van mentale en fysieke gezondheid.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie als werf- of projectleider? Wij bieden jou een aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen en een firmawagen.

Contacteer ons vrijblijvend via het mailadres vacature@democo.be