Willy Naessens Group is gespecialiseerd in zwembaden en industriebouw zoals KMO-gebouwen, kantoren, logistieke gebouwen,...
De Willy Naessens Group blijft bouwen aan de toekomst...

-Zo zijn er al meer dan 20 verschillende bedrijven
-We zijn zowel gevestigd in België, Nederland en Frankrijk
-De Willy Naessens Group realiseerde al meer dan 7.500 projecten
-Er komen steeds medewerkers bij, ondertussen bestaat onze Group al uit meer dan 1300 medewerkers

Het hoofdkantoor van de Willy Naessens Group bevindt zich in Wortegem-Petegem. Wij hebben afdelingen verspreid over Vlaanderen, waaronder ook Tessenderlo.

Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group biedt eindeloze mogelijkheden en vooruitzichten. Eens aan boord wordt elke werknemer individueel begeleid, opgeleid en ondersteund in zijn carrière. Interne mobiliteit en jobrotatie zijn perfect mogelijk.

Bij de Willy Naessens Group is er verscheidenheid aan functies: calculatie, tekenaar, sales, werf/projectleider, engineering,..

Een stage is bij Willy Naessens Group perfect mogelijk, je krijgt de kans om met alle diensten mee te draaien. Zo kan je jou een goed beeld vormen van alle mogelijkheden alsook jouw ambities.

Sfeer draagt de Willy Naessens Group hoog in het vaandel. Er wordt bijvoorbeeld jaarlijks een personeelsfeest georganiseerd en de laatste vrijdag van de maand is er ook een Fridaydrink.